Vi tar hand om dina fötter

Jessica Tornlind

Jag är utbildad undersköterska och har arbetat i vården under mer än 20 års tid. Efter att ha arbetat med människor under lång tid och sett behovet av fotvård ville jag göra något för att få dem att må bättre. Mitt val föll på att utbilda mig till  medicinsk fotterapeut. Jag utbildade mig på Axelsons Gymnastiska Institut 2014.

jessica@fotkliniken.org


Åsa Enmalm

Under min tid i England var jag chef för två kliniker, med inriktning på kiropraktik, medicinsk fotvård och alternativ- och komplementärmedicin. Under min tid i England arbetade jag också som vårdbiträde på ortopediavdelningen på två olika sjukhus. Friskvård med förebyggande insatser har alltid varit i fokus för mig, så steget in på fotvård varväldigt naturlig. Jag utbildade mig till medicinsk fotterapeut på Axelsons Gymnastiska Institut i Göteborg 2014.

asa@fotkliniken.org

Lena Bloom

Jag är uppvuxen i Spanien och utbildade mig till sjukgymnast där 1992. Jag pratar flytande spanska och har bland annat arbetat på Vintersol, en svensk rehab-anläggning på Teneriffa, i åtta år. Redan där och då var jag involverad i fotbehandlingar och fotträning. Jag utbildade mig till medicinsk fotterapeut på Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm 2014. Under nästan fem år drev jag en fotvårdsklinik i Hudiksvall, men har nu flyttat till Kungsbacka. Jag brinner för den friska, starka foten och mötet med kunden.

lena@fotkliniken.org

Maryam Kabiri

Jag är uppvuxen i Teheran, Iran, där jag utbildade mig till tandsköterska. Efter fem år i yrket så flyttade jag till Sverige. I Sverige har jag sedan jobbat inom vården som undersköterska och det var där som mitt intresse för fotvård väcktes. Tanken på att få ta hand om en av kroppens viktigaste delar fick mig att vilja studera vidare. Jag utbildade mig till medicinsk fotterapeut på YRGO i Göteborg 2019. 

maryam@fotkliniken.org

Kontakta oss

0300-399 29

info@fotkliniken.org

Västergatan 9
434 30  KUNGSBACKA

Följ oss på:

Facebook
Instagram
Dina kontaktuppgifter

© Copyright Fotkliniken